top of page

Velkommen til min nye blogg


Hei! Mitt navn er Julia Anjali Mohan og jeg er 25 år gammel. Dette er min nye blogg. Her kommer jeg til å skrive om livet mitt, dele oppskrifter og diverse diy-prosjekter. Jeg har hatt blogg tidligere og er veldig gira for å begynne med denne hobbyen igjen. Grunnen til at jeg liker å blogge, er fordi jeg kan være kreativ og lære nye ting. Jeg jobber som konditor og elsker virkelig å bake. Jeg føler jeg blir flinkere som konditor ved å blogge, for jeg lærer å utvikle egne oppskrifter og teste ut nye ting og teknikker. Det er også ganske praktisk for meg, for når jeg er på jobb og trenger en oppskrift, kan jeg søke det opp på min egen nettside hehe. Mitt håp er at du som leser, blir inspirert til å bake, underholdt og lærer noe fra hva jeg poster. Jeg skal også poste videoer på YouTube.


Kommenter gjerne hvilken type blogginnlegg du ønsker, eller om du ønsker noen spesielle oppskrifter.


Comments


bottom of page