top of page

Sa opp jobben, ble singel og flyttet

Hei folkens. Når jeg startet og blogge igjen, hadde jeg planlagt å poste jevnlig og gjorde mange innlegg klare på forhånd. Men mye har forandret seg i livet mitt den siste måneden. Jeg fikk forskjellige jobbtilbud og valgte derfor å si opp min daværende jobb. Jeg endte med å ikke velge noen av dem akkurat nå. Det ble slutt mellom meg og min samboer, og jeg har derfor flyttet. Jeg hadde planlagt min fremtid rundt han, så nå som jeg er singel, må jeg finne ut hva jeg ønsker fremover. Dette er en rar periode, og jeg kjenner jeg trenger en pause fra alt. Derfor skal jeg dra nordover i Norge, besøke familie og ta en skikkelig ferie. En ting som er positivt, er at jeg har endelig fått vaksinen! I denne ferien kommer jeg nok ikke til å poste noe, men jeg satser på at jeg er tilbake på bloggen i september.
Comments


bottom of page