top of page

Jeg var medlem i en kult

Hei. Jeg vet jeg vanligvis skriver bare positive ting om livet mitt på denne bloggen. Poster om reiser jeg har vært på og oppskrifter. Men jeg vil dele info om min opplevelse da jeg var i en kult. Jeg føler at dette er viktig informasjon som flere trenger å høre, og har derfor bestemt meg og dele videoen jeg har laget på bloggen. I videoen snakker jeg om Jesu Kristi kirke av siste dagers hellige. Medlemmene er mer kjent som mormonere. Jeg snakker om kirken generelt, min opplevelse i den og hvordan jeg kom meg ut. Jeg har mer jeg kunne ha sagt om dette, men da hadde videoen blitt mye lengre.Det var 2 linker som jeg ikke fikk lagt inn under videoen, så jeg deler de linkene her.


Info om Joseph Smith (fra kirkens nettside)

Jeg håper virkelig denne videoen kan hjelpe folk å se kirken for hva den egentlig er.

Comments


bottom of page