top of page

Hjemmelagd bounty-sjokoladeBounty en sjokoladebar som har eksistert i mange år. De har hatt samme klassiske innpakningen i flere år med bilde av palmetrær og kokosnøtter. Bounty består av deilig søt kokosmasse dekket av melkesjokolade. Den har en god sødme og chewy konsistens. Jeg føler øynene mine går til den hver gang jeg står ved kassen i butikken. Den er billig og jeg kjøper den ofte, men synes det også er gøy å lage sånne ting selv.


Ingredienser

  • 230 g revet kokos

  • 240 g kondensert melk

  • 1/2 ts vaniljesukker

  • 1/3 ts salt

  • Melkesjokolade

  • Hvit sjokoladePutt kokos, kondensert melk, salt og vaniljesukker i en kjele. Varm det på medium varme mens du rører. Når blandingen endrer litt farge, blir fastere og klebrig skrur du av varmen.

Klem så massen ned i en silikonform.Denne oppskriften gir ca 10 - 11 barer. Putt silikonformen i fryseren. Smelt sjokoladen over vannbad. Fest grillspyd i baren og dypp den i sjokoladen.Rist den slik at den ekstra sjokoladen renner av. Dra av litt sjokolade under baren ved å skrape den på kanten av skålen. Sett den på et bakepapir og fjern grillspydet. La sjokoladen stivne. Gjenta på alle barene og sett de i kjøleskapet. (Har du sjokolade til overs han du helle i en boks og bruke til noe annet senere.) Smelt hvit sjokolade over vannbad. Lag et kremmerhus og lag striper over baren for dekor. Oppbevar barene i en boks i kjøleskapet.Hvilke sjokoladebarer er blandt dine favoritter? Legg igjen en kommentar 🍫

Comments


bottom of page