top of page

Fra 2018 til 2021

Sist jeg postet et blogginnlegg var vel i 2018. Bloggen var via en gratisside, så når de endret på siden ble mange lite aktive blogger slettet i 2019. Etter bloggen min var borte har jeg ikke vært så aktiv på mine egne sosiale medier. Jeg har egentlig alltid likt å dokumentere ting. Jeg tenkte jeg kunne nevne noen av tingene som har skjedd de siste årene. Slik at dere som kjenner meg kan få en liten oppdatering. Og for at de som ikke kjenner meg kan får et innblikk i livet mitt og hva jeg har opplevd den siste tiden.


2018

I 2018 skjedde det mye. Året startet rart med at jeg startet i en annen jobb en den jeg hadde planlagt. Jeg var på utkikk etter en lærlingplass. Jeg hadde vært lærling i 2014 men sluttet fordi jeg ble alvorlig syk. I 2018 var jeg ganske fri fra sykdomsplager og følte meg derfor klar. Jeg dro nordover og besøkte familien min. Senere fikk jeg vite at hunden min Tia var syk. 17 mai traff jeg Jonas og vi begynte å date. Så ble vi kjærester i august. Tia slet med kreft og måtte avlives i juni. Det var utrolig trist og jeg savner virkelig å ha hund. I juli startet jeg som lærling på Grand Café. Jeg lærte mye og fikk en del ansvar. Den høsten dro jeg til London med min familie. Da så vi Lion King musikalen, dro på Harry Potter Warner Bros. Studioomvisning og dro på museum.
2019

I 2019 fikk jeg reist veldig mye. Jeg dro til Polen med 2 av søsknene mine. Så dro jeg og kjæresten min til Nederland. Så flyttet jeg inn i leiligheten hans den sommeren. Jeg dro til Malta med familien. Alle tre turene varte bare i noen dager men jeg fikk opplevd masse. Jeg lærte masse på jobben og deltok på diverse lærlingeskurs osv.
2020

I 2020 startet jeg året med en lærlingtur til Tyskland. Så dro jeg til Trondheim for å besøke familie og delta på en babyshower. Så kom corona til Norge og alt stengte ned. Det var en vanskelig og rar tid. Noen i familien fikk viruset og jeg var veldig redd. Heldigvis går det bra med dem. Jeg tok svenneprøven i april mens arbeidsplassen min var stengt. Å få svennebrev som konditor føltes fantastisk. Det er et mål jeg har jobbet hardt å lenge for å oppnå. Siden jeg var ferdig som lærling, startet jeg å jobbe som konditor på en sesonåpen restaurant.
2021

Året startet med en ny jobb. Pandemien har vært en utfordrende tid. Jeg gleder meg til å bli vaksinert. Å ha en kreativ hobby som å drive med denne bloggen har hjulpet. Jeg har ikke mange planer for resten av året, så jeg prøver bare og gjøre små ting i hverdagen som gjør meg glad. Forhåpentligvis skal jeg bruke en del av sommeren ute i naturen.Dette er jo bare en kort oppsummering, men jeg er så glad for at jeg fikk reist mye før 2020. Jeg ønsker å bli bedre kjent med dere som leser så legg gjerne igjen en kommentar og fortell litt om deg selv.

Comentários


bottom of page