top of page

Flytter til FrankrikeJeg elsker Frankrike! Det er kanskje rart men jeg får en annen følelse når jeg er i Frankrike enn jeg får i Spania, eller andre plasser jeg har reist. Det er nesten som en følelse av å komme hjem. Det er som en hellig plass for konditorer, for vi ønsker alle å reise dit og nyte de gode bakverkene. Mange konditorer sier at for å bli flink burde man få erfaring fra andre land. Jeg har vært i kontakt med noen som kan skaffe meg jobb i Frankrike.I påskeferien dro jeg til Frankrike sammen med Sarita (søsteren min), Jonatan (broren min) og mamma. Sist jeg var i Frankrike var på en lærlingetur i 2015, altså 7 år siden. Det var så fint å få reist igjen, jeg har ikke reist på flere år på grunn av pandemien. Vi opplevde masse på de 5 dagene vi var der. Vi dro til Versailles! Jeg har drømt om det helt siden jeg skrev en skoleoppgave om slottet for mange år siden. Jeg tenker Versailles kan være et eget blogginnlegg, siden det er så mange bilder og info jeg vil dele om stedet. Vi så Norte-Dame, Louvre, Eiffeltårnet, og mye mer.Jeg og søsteren min har bursdag på samme dag, og i år feiret vi den på Disneyland! My inner child was healed hahah. Hyperspace mountain var definitivt den kuleste berg og dalbanen. Jeg måtte selvfølgelig kjøpe meg et par Minni mus ører mens jeg var der.


Så skal jeg flytte eller ikke? Jeg føler det er flere ting som gjør at jeg grubler over dette. Jeg føler at jeg heller vil jobbe bare noen måneder istedenfor og flytte permanent. For da kan jeg lære mye, uten å måtte si opp leiligheten og jobben i Oslo. Jeg trives i Oslo og tenker jeg må lære språket før jeg eventuelt begynner å jobbe i Frankrike. Pandemien har også endret mine tanker om jobb, og det er ikke alt jeg er villig til å ofre. Men samtidig er dette noe jeg har tenkt på og snakket om lenge. Så jeg satser på at det blir i 2023 om det skjer. Jeg får holde dere oppdatert når ting er mer planlagt.Det var en fantastisk ferie! Jeg føler Paris er en by du kan dra til mange ganger, for man rekker ikke å se alt på en tur. Jeg vet jeg skal tilbake en dag, spørsmålet er bare når. ❤️

Comentários


bottom of page