top of page

Boktips: The mountain is youFørste gangen jeg hørte om denne boken var på TikTok. Flere sa at boken var bra, så jeg ønsket å lese den selv. Jeg kjøpte min via adlibris med mange andre bøker. Jeg tror ikke boken er tilgjengelig på vanlige bokhandlere. The Mountain is you er skrevet av Brianna Wiest. Hun har også skrevet den kjente boken: 101 essays that will change the way you think.


The Mountain is you er en selvhjelpsbok. Boken handler om selvsabotasje. Og først tenkte jeg at jeg ikke har mange vaner som er selvsaboterende. Men etter å ha blitt forklart ting i boken ser man flere punkter man må jobbe med. Over working er en måte å selvsabotere på, og noe jeg kjenner meg igjen i. I boken skriver hu om de forskjellige måtene man utfører selvsabotasje, hvorfor man gjør det og hvordan man kan slutte med det. Boken føles ut som en terapi time og man reflekterer rundt hva som står skrevet. Jeg følte det var nyttig og skrive ned refleksjonene. The mountain is you er spesiell fordi den er lettlest siden den ikke bruker mange vanskelige ord eller metaforer. Men likevel er den tung ettersom at du må gå i kontakt med følelsene, og reflektere rundt dine prinsipper.Boken er veldig nytting. Jeg anbefaler den sterkt. Og som sagt føles det som terapi, og denne boken er billigere enn en faktisk psykologtime. Den er annerledes enn flere selvhjelpsbøker jeg har lest tidligere. Den går i dybden og adresserer roten av problemet.


Jeg har skrevet flere boktips her på bloggen, trykk på boktips kategorien for å lese dem. Har du noen bok anbefalinger? Og har du også kjøpt en bok på grunn av Tik Tok? Legg igjen en kommentar. 📖

Comments


bottom of page