top of page

Boktips: Bed & BreakfastMamma har utgitt bok! Hun har alltid drømt om å bli forfatter, og jeg er så stolt over henne at hun nå har boken sin ute. Jeg husker da jeg var liten, kunne jeg ofte finne mamma foran pc-en eller over en kladdebok fortelle om hennes nye romanidé. Hun har alltid vært kreativ og hatt en stor lidenskap for å skrive. Hennes favorittsjanger er krim.


Boken handler om etterforskeren Silje Johnsen og et bankran som har gått galt. Flere skudd blir utvekslet i banken. En av ranerne er skutt, men hvem gjorde det? Og hvordan fikk ranerne transportert så mye penger ut av banken som ligger rett ved politistasjonen i smørøyet av Oslo? Silje Johnsen har flere mistenkte i sikte.Som leser leter man etter hvem som står bak mordet. Hvert kapittel er fortalt fra forskjellige personers synsvinkel. Det er en spennende bok med flere interessante twister. Den er ikke en veldig blodig krim, noe som er veldig fint for folk som meg som ikke klarer å lese slikt. Boken drar deg inn og er vanskelig å legge fra seg.

Det koster bare 250 kr for pocket, men du kan også få den billigere til 218 kr hvis du kjøper via linken under, men da kan det hende at det koster noe ekstra i frakt. E-boken koster 200 kr.


Boken kan du få kjøpt som pocket eller e-bok fra Norli: HER

Ark link: HER Tanum e-bok link: HER


Ellers kan du bestille fra meg, så kan jeg møte deg og levere den om du bor i område. Hvis du vil det, kan du sende meg mail til: julia_anjali@outlook.com


Kommentare


bottom of page