top of page

Boktips: Awaken the giant withinHei. Jeg har vært syk derfor har jeg ikke postet. Men nå er jeg bedre og tenkte å dele et boktips med dere. Hvert år setter jeg forskjellige nyttårsforsett. For å bli enda mer motivert bruker jeg å lese diverse selvhjelpsbøker. Awaken the giant within har hjulpet meg å endre mindsett på forskjellige områder.


Anthony Robbins er en motivational speaker. Han er en av de mest kjente i hans bransje. Han har jobbet med mange kjente personer og utgitt mange bøker. Og har en dokumentar på Netflix som heter: I am not your guru. Han holder ofte seminarer rundt i USA med mange 1000vis av deltakere.Denne boken har tatt meg veldig lang tid å lese. Ikke misforstå meg, boken er veldig bra men det tar så lang tid å lese den siden det er mange oppgaver og man reflekterer over hva som står for å få mest mulig ut av boken. Han skriver til og med at man ikke skal lese videre før man har fylt ut siden før med med notater. Det er plass til å skrive noen steder i boken. Men jeg valgte å ha en egen notatbok istedenfor ettersom da har man mer plass. I boken snakker han om teknikker og mindset man burde ha for å nå målene sine og kunne leve det livet man ønsker. Noen ting som blir skrevet i boken er ting man har hørt tidligere, men likevel er viktig og repetere. Den er inspirerende og får deg til å tenke på hvilke steg du må ta får ditt drømmeliv.


Et eks på øvelsene er:


I denne øvelsen skal du gi score over hvordan du følte de forskjellige områdene i livet ditt var på. Du skal skrive hvordan det var for 5 år siden, hvordan du har det nå, og hvordan du vil ha det om 5 år. Øvelsen gjorde meg nesten rørt ved å se hvor langt jeg har kommet på 5 år. På den tiden hadde jeg det så vanskelig at jeg så ikke hvordan ting skulle bli bedre. Så når jeg da scorer så mye høyere i nåtiden ser man virkelig at jeg har jobbet hardt og har utviklet meg og har mange ting å være takknemlig over. Man ser også hvilke områder man må forbedre.


Et sitat fra boken er:


Remember, all behaviors can be changed by changing beliefs, values, ruls and identity.


Boken er skrevet på engelsk, og jeg vet ikke om norske bokhandlere har den. Men hvis du søker den opp så finner du diverse nettsider du kan kjøpe den på. Liker du å lese selvhjelps bøker? Jeg er på utkikk etter å kjøpe en ny, så har du noen anbefalinger må du gjerne legge igjen en kommentar. 📚

Comments


bottom of page